top of page

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Yksilövalmennuksessani yksi työskentelyote, jota hyödynnän, on ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmä. Haluan tarjota puhtaasti ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa valmistumiseeni asti.

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalankynnyksen keskusteluapua elämän haastaviin tilanteisiin, kuten opiskelu- ja työelämän haasteisiin, stressiin, pelkoihin, ahdistukseen, uupumukseen tai ihmissuhdeongelmiin. Keskustelu on tasavertaista, kunnioittavaa ja luottamuksellista.

Työskentely on asiakaslähtöistä ja asiakkaan yksilöllisiin vahvuuksiin ja voimavaroihin keskittyvää. Toive muutoksesta lähtee aina asiakkaalta itseltään. Ratkaisukeskeinen menetelmä auttaa sinua suuntaamaan katseesi tulevaisuuden muutostoiveisiisi ja voimavaroihin, jotka ovat jo olemassa.

 

Tyypillisin kesto terapialle on 3-20 käyntiä, mutta jo yksikin käynti voi saada aikaan halutun muutoksen.

DSC_6433.jpg

Jokainen on itse oman elämänsä paras asiantuntija ja uskon, että kaikki vastaukset ja ratkaisut ovat jo meillä itsellämme. Ne vain tulee löytää! Terapeuttina autan sinua löytämään uusia näkökulmia, vahvuuksia ja pieniä askelia kohti toivomaasi tulevaisuutta.

Ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan et tarvitse lähetettä, eikä se ole kela-korvattavaa. Käynneistä ei tehdä kirjauksia sähköisiin tietojärjestelmiin.

Opiskeluaikanani otan lyhytterapiaan asiakkaita alennettuun hintaan.

44€ / 60 min. 

Tapaamiset voimme pitää etänä tai luonnossa/kävelytapaamisena.

Voit varata ajan maksuttomaan tutustumispuheluun, jossa käydään läpi sinun elämäntilannettasi, lyhytterapian menetelmää ja sitä olisinko minä oikea ihminen auttamaan sinua.

bottom of page