top of page

Valmennusfilosofiani

Meillä jokaisella tulee vastaan tilanteita ja elämän solmukohtia, joissa kaipaamme tukea

ja rinnalla kulkijaa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalankynnyksen keskusteluapua elämän haastaviin tilanteisiin, kuten opiskelu- ja työelämän haasteisiin, stressiin, pelkoihin, ahdistukseen, uupumukseen tai ihmissuhdeongelmiin. Keskustelu on tasavertaista, kunnioittavaa ja luottamuksellista.

Työskentely on asiakaslähtöistä ja asiakkaan yksilöllisiin vahvuuksiin ja voimavaroihin keskittyvää. Toive muutoksesta lähtee aina asiakkaalta itseltään. Ratkaisukeskeinen menetelmä auttaa sinua suuntaamaan katseesi tulevaisuuden muutostoiveisiisi ja voimavaroihin, jotka ovat jo olemassa.

 

Tyypillisin kesto terapialle on 3-20 käyntiä, mutta jo yksikin käynti voi saada aikaan halutun muutoksen. Jokainen on itse oman elämänsä paras asiantuntija ja uskon, että kaikki vastaukset ja ratkaisut ovat jo meillä itsellämme. Ne vain tulee löytää! Terapeuttina autan sinua löytämään uusia näkökulmia, vahvuuksia ja pieniä askelia kohti toivomaasi tulevaisuutta.

Ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan et tarvitse lähetettä, eikä se ole kela-korvattavaa. Käynneistä ei tehdä kirjauksia tietojärjestelmiin.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatiopuheluun, niin katsotaan olisinko minä oikea ihminen auttamaan sinua.

Opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa (Lyhytterapiainstituutti) ja teen istunnot opiskelijahinnoin.

Hinnasto voimassa toistaiseksi.

 

bottom of page