ÄITIYSLIIKUNTA

Raskaus ja synnytys on iso muutos naisen keholle. Usein äidit saattavat pohtia, miten liikkua turvallisesti ja järkevästi raskausaikana tai sen jälkeen. Jokainen äiti ja raskaus on yksilöllinen, joten itselle sopivien liikuntatapojen löytäminen ja oman kehon kuuntelu on tärkeää.
 
Liikunta on suositeltavaa raskausaikana. Se mm. ehkäisee ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinkipuja, valmistaa kudoksia synnytykseen sekä helpottaa synnytystä ja siitä palautumista. Myös synnytyksen jälkeen on suositeltavaa aloittaa liikkuminen heti kun äidin keho ja jaksaminen sen sallii. Toki liikunta on hyvä aloittaa maltilla ja omaa kehoa kuunnellen. Liikunta lisää äidin jaksamista vauva-arjessa, edistää synnytyksestä palautumista ja auttaa voimaan paremmin.

pt_kuvat_sini_mervi_suurikoko-22.jpg

Olen sertifioitu Äitiysliikuntavalmentaja ja näin ollen erikoistunut raskaana olevien sekä synnyttäneiden äitien valmentamiseen. Lisäkoulutusten kautta minulla on osaamista vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan kuntoutukseen. Lisäksi koulutan itseäni jatkuvasti lisää alan kursseilla ja kirjallisuudella. 

Valmentajana tavoitteeni on auttaa äitejä voimaan paremmin! Olitpa sitten raskaana, juuri synnyttänyt tai pikkulapsiarjen keskellä, haluan tukea sinua kohti energisempää arkea, hyvinvoivaa mieltä ja kestävämpää kehoa.

 

pt_kuvat_sini_mervi_suurikoko-61.jpg

LEMPEÄSTI ALKUUN

Valmennus sopii äidille, joka kaipaa tukea liikunnan aloittamiseen turvallisesti ja järkevästi raskauden ja synnytyksen jälkeen. Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti äidin lähtötaso ja palautuminen huomioiden.

Valmennus sisältää:

Alkutestit, treeniohjelmoinnin salille tai kotiin, ohjeet lantionpohjan ja keskivartalon harjoitteluun, ohjeet liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhuoltoon

3 tapaamista/199€   

 

Valmennus räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Mahdollisuus lisätä treenikertoja tai ravinto-ohjausta.

ENERGIAA RASKAUSAJALLE

Valmennus sopii odottavalle äidille, joka haluaa harjoitella turvallisesti raskausaikana ja valmistaa kehoaan synnytystä varten. 

Valmennus sisältää:

Treeniohjelmointi salille tai kotiin, ohjeet lantionpohjan ja keskivartalon syvien lihasten harjoitteluun, ohjeet liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhuoltoon, valmennuksen kesto 3-9kk 

Alk. 149€/kk

Valmennuksen sisältö suunnitellaan raskauskolmanneksen sekä äidin yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

TREENIOHJELMA SALILLE JA KOTIIN

Sisältää kaksi treeniohjelmaa, toinen kuntosalille ja toinen kotiin. Kotitreeniohjelma suunnitellaan kotoasi löytyviä pienvälineitä (esim. vastuskuminauha tai käsipainot) tai kehonpainoa hyödyntäen. Sisältää tekniikkaohjauksen molemmille ohjelmille.

129€

Äitiysliikuntapalveluihini kuuluvat myös yksittäiset ohjaukset sekä yksilölliset treeniohjelmat.

Kysy lisää!